Meerman Jr Over ons

De klant ontzorgen met een breed assortiment topproducten, kennis van zaken en vergaande service. Met die ambitie richtte Jaap Meerman in 1966 zijn eigen technisch handelsbureau op. Nu, ruim vijftig jaar, later leeft die ambitie nog altijd voort. Onder zoon Frank Meerman is Technisch Handelsbureau Meerman Jr b.v. uitgegroeid tot hofleverancier van talloze bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw en ondergrondse infra.

Verkoop en verhuur
Wij verkopen en verhuren machines en gereedschap voor onder meer kabelleggers, stratenmakers, wegenbouwers, hoveniers, gemeentes, aannemers en grondverzetbedrijven. Zij kunnen in onze showroom terecht voor een keur aan specialistische producten. Zo bieden wij een ruim assortiment kabeltoebehoren, van swivels en trekkoppen tot aan rioolafsluiters en doorvoerpezen. Ook hebben wij een uitgebreid aanbod werkkleding en PBM’s (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) in ons assortiment en op voorraad. U vindt onze producten ook in onze webshop. De meeste producten zijn direct leverbaar.

Uitsluitend A-merken
Vanuit ons streven naar hoge kwaliteit leveren wij uitsluitend A-merken. Wij werken met vaste leveranciers, waarmee wij duurzame relaties opbouwen. Wij zijn exclusief dealer van Bagela. Ook zijn wij importeur van Probst, wereldwijd marktleider in ergonomische grijp- en legsystemen voor de professionele stratenmaker, hovenier en GWW-bedrijf.
 

Onderhoud en reparatie
Ook voor het onderhoud en/of reparatie van uw machines en gereedschap kunt u bij ons terecht. Wij hebben een eigen werkplaats, waar een ervaren team van vakkundige monteurs voor u klaarstaat. Met onze uitgebreid uitgeruste servicebus kunnen we de meeste reparaties ook direct op locatie verrichten. Is dit niet mogelijk, dan kunt u gebruikmaken van onze huurmachines en -gereedschappen. Zo gaan uw werkzaamheden gewoon door, terwijl wij de reparatie uitvoeren.

Keuringen
De jaarlijkse BMWT-keuring van uw machines en/of gereedschap kunt u eveneens bij ons laten uitvoeren. Afkeur kennen we niet. In plaats daarvan adviseren we u hoe uw machine of gereedschap gerepareerd moet worden. Die reparatie voeren wij veelal in onze eigen werkplaats uit. Zo gaat u weer met BMWT goedgekeurde spullen naar huis. Wij voeren tevens NEN3140- keuringen uit voor elektrische laagspanningsinstallaties.

Vergaande service
Service bieden zit in het DNA van ons familiebedrijf. Wij zetten graag een stap extra om u écht te ontzorgen. Bijvoorbeeld door moeilijk verkrijgbare producten te leveren. Of door ervoor te zorgen dat u, bij storing of defecte onderdelen, snel weer verder kunt werken. Wij kunnen dit dankzij onze mensen: betrokken verkoopadviseurs die weten waar ze over praten en vakkundige monteurs met jarenlange ervaring.

Openingstijden
Op maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 08:00 uur en 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 - 12:00 uur.