Showa handschoenen Handbescherming

Kwaliteit en innovatie, dat is waar SHOWA om bekend staat. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en geïntegreerde fabricage heeft SHOWA de volledige controle over het industriële ecosysteem in eigen handen, wat een beslissend voordeel vormt ten opzichte van andere merken. Alle machines, garens, coatings polymeren, ontwerpen en handvormen worden zelf gemaakt en elke stap van het proces wordt zo gecontroleerd – voor 100% kwaliteitscontrole op alle niveaus.

SHOWA biedt handbescherming in 8 verschillende categorieën: impact, chemische bescherming, hitte bescherming, eenmalig gebruik, snijbescherming, anti-kou bescherming, antistatische bescherming en algemeen gebruik.

Compleet assortiment handbescherming voor uiteenlopende toepassingen in verschillende markten, zoals onder andere bouw & installatie, logistiek & transport, food & agri, productie, metaalbewerking, glasindustrie, schilders & stukadoors, (petro)chemie en automotive.

De handschoenen Showa behoeven geen uitleg voor wat betreft de kwaliteit en het comfort. Al jaren is de Showa 310 een van onze hardstlopende werkhandschoenen, maar ook de andere types van Showa zijn zeker de moeite waard.

Of het nu om montage werkhandschoenen, waterdichte werkhandschoenen of snijbestendige handschoenen.

Showa handschoenen

Dankzij de geavanceerde DURACoil wikkeltechnologie beschermt deze (Showa 577) zeer snij- en schuurbestendige handschoen de hand tegen allerlei gevaren. De geschuimde nitrilcoating is vloeistofdicht voor extra bescherming en comfort, zorgt voor superieure grip op natte en droge voorwerpen en blijft tegelijk ademend en soepel. Het ergonomische ontwerp bootst de vorm van de hand na om handvermoeidheid te verminderen en precisie te maximaliseren.

De Showa 306 outdoor-handschoenen zijn bestand tegen de elementen, het hele jaar door. Omdat ze ondoordringbaar maar toch ademend zijn, houdt u uw handen droog en verliest u geen grip.

Dankzij de latex coating op de handpalm en vingertoppen houdt u grip en blijft u zeer nauwkeurig werken in alle weersomstandigheden.

Dankzij het naadloze ontwerp blijven deze handschoenen comfortabel en voorkomen ze huidirritatie bij langdurig gebruik.

Showa 257 vlamvetragende & snijbestendige handschoen

Nitril-foam-coating op de palm over spandex liner verstevigd met roestvrij staal en aramide.

Verrassend zachte en soepele handschoen speciaal ontwikkeld met roestvrij staal en aramide tegen het hoogste niveau van snij- en rijtrisico's.

Klik hier voor de complete beschrijving.

Showa 381 nitril gecoate hanschoen

Uiterst comfortabele dunne werkhandschoen, erg sterk, maar wel met de ultieme vingergevoeligheid en strech op de rug van de hand.

De eigenschappen van de microvezels stimuleren de dampdoorlaatbaarheid en verhogen het ademend vermogen, met als gevolg drogere handen en minder zweet.

Klik hier voor de complete beschrijving.

Showa 306 vloeistofdichte & ademende handschoen

Door de unieke combinatie van technieken en materialen is die de ultieme handschoen voor het natte werk.

Voorzien van belucht latexschuim die de handschoen laat ademenen en transpiratie vermindert.

Klik hier voor de complete beschrijving.

Showa 451
Thermogevoerde werkhandschoen
Showa 451
Showa 330
extra verstevigd
Showa 330
Showa B0500B
PU gecoate montage handschoen
Showa B0500B

Meer weten over Showa handschoenen?