Atlas Steelgereedschap

Onder het merk Atlas hebben wij een steeds groter wordend assortiment. Dit bestaat onder andere uit de welbekende schopstelen, harken en spades, maar ook uit ballastschoppen, onkruidgereedschap en zeisen.

Wat vroeger is begonnen met de welbekende Atlas schopsteel, is in de loop der tijd steeds verder uitgebreid. Nog bijna maandelijks voegen wij onder dit merk nieuwe artikelen toe, deels is dit door het groeiend aantal aanvragen, anderzijds door vernieuwing in het assortiment van Atlas zelf.

 

Atlas

Voor agrarisch gereedschap bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat de vraag steeds groter is geworden, leveren wij tegenwoordig ook bijlen, pikhouwelen, zeisen, stalschoppen, mestschuivers en mestvorken uit voorraad.

Verder hebben we gedeelte (om het assortiment compleet te maken) snel leverbaar vanaf onze leverancier.

Dit in combinatie met stalkruiwagens van Matador en Fort, schoffels en hakken van DeWit en een compleet assortiment van harken, bezems en snoeigereedschap.

Buiten de losse bezems en bezemstelen & schopbladen en schopstelen hebben wij ook ingesteeld gereedschap dat op u ligt te wachten. Zonder twijfel of het een goed in het ander past, is dit dus al compleet ingesteeld en direct te gebruiken. Binnen de groep bezems hebben wij dan ook nog diverse kwaliteiten om u voor iedere klus op weg te helpen. Zo is er kwaliteitsverschil in de bezems zelf, maar zeker ook in de bezemstelen.

Verticuteerhark met aan twee kanten tanden, een kant 11 tanden en aan de andere kant 21 tanden. Een zijde om te verticuteren en een zijde om te harken. Ideaal voor het onderhoud van uw gazon.

Klikt hier om te bestellen.

Deze Ferrari rode sneeuwschuivers zijn voorzien van een ergonomische S-steel en stootstrip. Blad en steel worden los geleverd, met als voordeel een kortere transportlengte en minder opslagruimte. Het EasyFit draaisysteem borgt de steel letterlijk in een handomdraai aan het blad.

Klik hier om te bestellen.

Spade met gepolijst blad, met een zeer sterke Fiberglas steel. De totale lengte van de spade is 115 cm. Geschikt voor zwaar gebruik. Dit kunststof beschermt het glasfiber tegen beschadigingen  Deze steel is niet geheel star, maar heeft in zekere mate een gewenst veerkrachtig vermogen.

Klik hier om te bestellen.

Atlas zuringsteker / distelsteker
steel 95cm
Atlas zuringsteker / distelsteker
Bladvork
met extra volumebeugel
Bladvork
Atlas schop 0001/4
met schopsteel 110cm
Atlas schop 0001/4

Meer weten over Atlas?