Probst Handling Voor de professional

 

Probst is wereldwijd marktleider in ergomisch grijp- en legsystemen voor de profesionele stratenmaker, bouw, hovenier en GWW'er.

 

Assortiment

Het assortiment van Probst bestaat uit een uitgebreid pakket van vacuümunits, legklemmen, egalisatie- en handgereedschappen en reinigingsmachines. Probst blijft door innoveren en dit resulteert in steeds betere en sterkere machines en klemmen. Ook de items die zichzelf al lang hebben bewezen krijgen af en toe een mooi upgrade, waardoor bijvoorbeeld het hijsvermogen wordt vergroot.

Houdt voor alle innovaties onze webshop in de gaten, deze wordt regelmatig aangevuld.

Probst Handling

PROBST HVZ-Uni bestratingsklem

De PROBST HVZ-Uni II bestratingsklem is de nieuwste Probst bestratingsklem, de klem is ten op zichte van de PROBST HVZ-Uni I op een aantal punten geupgrade.

De klem heeft nu nog sterkere zijadapters waardoor duidelijk meer kracht aanwezig is voor o.a. het halfsteens verschuiven van diverse pakketten. Door de nieuwe Y-ophanging met aan de voorzijde twee veren is de klem stabieler, een voordeel hiervan is dat bij het openen van de klem de voorzijde van de klem niet in de baan schuift, doordat de klem automatisch omhoog komt.

Klikt u hier voor het aanvragen van meer informatie of een demonstratie.

 

Probst RG 20-80 buizenklem.

Gebruik de PROBST RG20-80 Buizenklem voor veilig grijpen en installeren van betonnen buizen, gresbuis, gecoate buizen of gietijzeren pijpen. De klem is zeer slank ontwikkeld en zeer goed inzetbaar in smalle sleuven.

Buitendiameter van buizen maximaal 200-800 mm. De buizen mogen niet meer dan 1500 kg wegen. Verder heeft de klem een veilige éénmansbediening dankzij de ingebouwde wisselautomaat welke schakelt tussen ‘vol’ en ‘leeg’. Kortom een ideale klem als u met een klein team werkt.

Klikt u hier voor meer informatie.

Probst SAH steentrekker

Deze steentrekker is gemaakt voor het verwijderen van stenen/klinkers uit bestaand straatwerk. Voorzien van geharde messen voor een stevige grip. Extra lange messen, extra openingswijdte.

Klikt u hier voor meer informatie.

Probst Levelfix

Het PROBST LEVELFIX LF-systeem is een  efficiënt hulpmiddel voor tuin, straat en landschap. Of het nu gaat om het verdelen en vlakken van een zandbedding voor bestrating, het geschikt maken van een grondbedding voor inzaaien,  het verdelen van houtsnippers of aanbrengen van grind, er kan nu efficiënt en ergonomisch worden geëgaliseerd.

Klikt u hier voor meer informatie.

Probst FTZ-Uni 15

Een klem met een groot klembereik voor een groot aantal typen elementen. De klem is standaard uitgerust met een wisselautomaat voor het automatisch klemmen bij het oppakken en en automatisch loslaten na het plaatsen. Ook het hijspunt ontbreekt niet. De beklengte is 420 mm.

Klikt u hier voor meer informatie.

 

Probst WEZ
Keerwandenklem
Probst WEZ
Probst EC60
Straatreiniger
Probst EC60
Probst QJ600
Vacuumunit
Probst QJ600
Probst SF
Zaaghulp
Probst SF

Meer weten over Probst Handling ?