Hydrowear Beschermende werkkleding

Hydrowear is een Nederlands werkkledingmerk met een compleet bedrijfs- en veiligheidskleding pakket met als specialisme in waterdichte kleding, Hi-Vis kleding en multinorm veiligheidskleding. Hydrowear ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt hoogwaardige en zeer duurzame bedrijfskleding welke zich kenmerkt door het zeer hoge draagcomfort met zeer veel nuttige details in de kleding verwerkt.

Hydrowear heeft een zeer uitgebreid waterdichte producten in standaard kleuren, EN20471 en Multi Norm op de markt gebracht onder de naam Simply no Sweat. De doelstelling van het standaard pakket was om waterdichte kleding op de markt te brengen met de hoogst mogelijke ademende functie tegen een prijsniveau van PU-stretch. Het buitenmateriaal is polyester, welke ook gebruikt wordt voor kniestukken in broeken. Het materiaal is echter week gemaakt, zodat het aan voelt als textiel. Hierdoor ontstaat een product dat ca. 10x sterker is dan PU en 8- tot 20- voudig beter ademend dan PU terwijl de prijs op hetzelfde niveau ligt. Hierdoor komt deze groep artikelen binnen handbereik van de standaard arbeider, omdat het prijsniveau van bv Gore Tex richting PU is opgeschoven. 

Onderstaand treft u de catalogussen op ware grootte.

Hydrowear High-visibility      Hydrowear Multinorm      Hydrowear regenkleding    Hydrowear Workwear   

Onderstaand treft u de "compressed" catalogussen.

Hydrowear High-visibility (compressed)    Hydrowear Multinorm   Hydrowear regenkleding   Hydrowear Glow in the dark

Alle items zijn doorgaans snel leverbaar, een gedeelte is uit voorraad leverbaar.

Hydrowear werkt slechts enkel met productie locaties op basis van exclusiviteit. Alle productiepartners zijn gecertificeerd en worden gecontroleerd op Fair Wear en SA8000. Producties zijn ISO-9001 gecertificeerd.

MVO
Hydrowear is jarenlang lid bij Fair wear en Step(By OEKO-TEX) gecertificeerd omdat Hydrowear het belangrijk vind dat haar bedrijfskleding op een maatschappelijke verantwoorde manier, eerlijke werkgelegenheid en duurzaamheid wordt geproduceerd.

Circulaire kleding
Texowear – Hydrowear is aangesloten bij het Interreg, Cirtex en het NEN om te komen tot Circulaire bedrijfskleding die voldoet aan Europese regelgeving.

Hydrowear

Multinorm kleding in een uitvoering waarbij polyester naar de buitenkant en katoen naar de binnenkant is geweven en dit ook op waterproof basis met een RET van 7,18. We zijn het enige bedrijf in Europa die deze kleding levert met een ATEX keuringsrapport per kleding- stuk.

Klikt u hier voor ons complete assortiment.

Onderstaand treft u de complete catalogus multinorm kleding van Hydrowear, al deze items zijn voor ons bestelbaar en doorgaans snel leverbaar.

Catalogus Hydrowear Multinorm

 

Hydrowear Simply no Sweat waterdichte kleding assortiment Bi Laminaat met een RET waarde van 4,1 en de light versie een ret van 2,94. Hydrowear heeft een zeer uitgebreid waterdichte producten in standaard kleuren, EN20471 en Multi Norm op de markt gebracht onder de naam Simply no Sweat. De doelstelling van het standaard pakket was om waterdichte kleding op de markt te brengen met de hoogst mogelijke ademende functie tegen een prijsniveau van PU-stretch. Het buitenmateriaal is polyester, welke ook gebruikt wordt voor kniestukken in broeken. Het materiaal is echter week gemaakt, zodat het aan voelt als textiel. Hierdoor ontstaat een product dat ca. 10x sterker is dan PU en 8- tot 20-voudig beter ademend dan PU terwijl de prijs op hetzelfde niveau ligt. Hierdoor komt deze groep artikelen binnen handbereik van de standaard arbeider, omdat het prijsniveau van bv Gore Tex richting PU is opgeschoven. Simply no Sweat kleding in een uitvoering welke geschikt is voor industriële wasserij. En heeft na 25 keer industrieel wassen nog een waterdichtheid van 4,9 meter, terwijl 1,3 meter voldoende is om de hoogste norm EN343 klasse 3 te halen.

Klikt u hier voor het complete assortiment.

Jacket SIMPLY NO SWEAT LIGHT

 • Mesh polyester binnenvoering
 • Zijzakken met rits
 • Voorsluiting met rits
 • 1 Borstzak met rits
 • Verstelbare manchetten
 • Grote binnenzak rechts met klittenband
 • Binnenzak links met rits

Klikt u hier voor meer informatie.

Veiligheidsvest Mably - vlamvertragend & anti-statisch

 • Veiligheids vest
 • Ritssluiting
 • 120 Grams

 

Klikt u hier voor meer informatie.

Ladies Softshell Multi Bodywear
Hi-Vis Orange

 • Winddicht, ademend en elastisch
 • Binnenkant van fleece
 • 2 borstzakken
 • 2 steekzakken met rits
 • Manchetten verstelbaar door klittenbandsluiting
 • Lus voor ID Houder, ID houder separaat te bestellen.

Klikt u hier voor meer informatie.

Hydrowear
Malta multinorm overall
Hydrowear
Hydrowear
Florence verkeersregelaar fleecejack
Hydrowear
Hydrowear
Basel winterparka
Hydrowear

Meer weten over Hydrowear?