Husqvarna profesionele machines

Husqvarna machines zijn ontwikkeld om een maximale prestatie en duurzaamheid te waarborgen.

 

Husqvarna assortiment

Ons assortiment Husqvarna machines bestaat uit een breed en mooi pakket van grondverdichtingsmachines (Trilstampers, trilplaten en handgevoerde walsen) en motordoorslijpers. Al jaren zijn wij Husqvarna dealer v.w.b. de diamantzaagmachines, in 2017 is hier het mooie pakket grondverdichting bij gekomen. Husqvarna heeft dit namelijk in 2017 overgenomen van Atlas Copco. Voor ons is het extra mooi dat wij deze twee groepen nu kunnen aanbieden in onze eigen huiskleur en met de sterke kwaliteit en service van Husqvarna.

Service, onderhoud en jaarlijkse BMWT keuring vind plaats in onze in eigen werkplaats waar onze monteurs u graag te woord staan of u gelijk kunnen helpen. Onderhoud bespaard u geld en tijd. Wij gebruiken alleen originele onderdelen.

Husqvarna

Husqvarna grondverdichting

Het assortiment Husqvarna grondverdichtingsmachines bestaat uit trilstampers, trilplaten en kleine walsen.

Voor iedere verdichtingsklus is er een ijzersterke machine die zorgt dat het werk toch een stukje makkelijker en prettiger wordt. Qua ergonomie en comfort staan deze machines bovenaan de ranglijst. Husqvarna heeft de focus tijdens de ontwikkeling op gebuikersefficientie gelegd.

Het assortiment trilstampers betaat uit die types die allen verkrijgbaar zijn met twee maten stampvoeten. Deze machines zijn een ideaal hulpmiddel voor sleuf- en rioolsystemen, hoveniers en straatmakers om vulmaterialen en funderingen en reparatiewerk af te dichten.

Het assortiment trilplaten is grofweg te verdelen in twee groepen (exclusief de asfalttilplaten);

- Vooruit lopende machines: dit zijn de wat lichtere machines die veelal worden gebruikt voor kleine zandbedden, tuinen, kleine opritten en de wat kwestbaardere tegels. Deze machines zijn voorzien van gepatenteede lage trillingshandgrepen en ontworpen voor het minimaliseren van de belasting op uw handen en armen.

- Voor- en achteruit lopende machines: dit zijn de zwaardere machines, deze worden onder andere gebruikt voor het aantrillen van opritten en groot straatwerk. Deze machines leveren een indrukwekkende tractie, met name op natte grond, dankzij de hoge frequentie en centrifugaalkracht. De verdichtingsindicator zorgt er voor at u direct al correct verdicht.

Het assortiment handgevoerde walsen bestaat uit twee types die beide verkrijgbaar zijn als handgestarte machine of electrisch gestarte machine. Beide uitgevoerd met dubbele trommel voor het verdichten van dunne lagen op korrelige grond en asfalt. Deze machines zijn volledig hydraulisch, zowel voor trilling als bewegen.

Klikt u hier voor meer informatie.

 

Husqvarna diamantzaagmachines

Husqvarna heeft diamantzaagmachines voor het zagen in alle soorten bouwmaterialen, men blijft innoveren en verbeteren om altijd een ijzersterke machine op de markt te hebben. De machines zijn perfect gebalanceerd, lichtgewicht en eenvoudig in gebruik, hierbij hebben ze ook nog de beste betrouwbaarheid en het hoogste vermogen in de klasse.

De hardloper is bij ons de K770 machine, deze is verkrijgbaar met een zaagbladdiameter van 300m en van 350mm. Maar ook de sterke K970 en K1270 en de electrische K4000wet mogen niet ontbreken in ons mooie assortiment. Sinds kort is er ook een accu doorslijper (K535i) beschikbaar met een zaagbladdiameter van 230mm.

Klikt u hier voor meer informatie.

Husqvarna K4000 Wet doorslijper

Een sterke, veelzijdige elektrische doorslijpmachine met kit voor nat zagen. Zo kunnen kleinere zaagwerkzaamheden binnenshuis worden uitgevoerd met een minimum aan stof en slib.

In tegenstelling tot andere elektrische doorslijpmachines, het blad draait vooruit, doorslijpt het daarbij het materiaal efficiënt en met een minimale belasting voor de gebruiker.

De K4000 Wet heeft ook Elgard™ dat in elke situatie voor een optimaal vermogen zorgt en de gebruiker waarschuwt voor een naderende overbelasting. Nu verbeterd met een spatscherm en een lichtere beschermkap dan zijn voorganger.

Klikt u hier voor meer informatie.

Husqvarna LF130 D trilplaat

De LF 130 LT is een zware, snelwerkende voorwaartse trilplaat, ideaal voor het comprimeren van korrelige grond van geringe tot gemiddelde dikte.

De unieke plaatvorm en optimale snelheid zorgen voor snelle en eenvoudige verdichting met hoge productiesnelheden.

De exclusieve, gepatenteerde trillingsarme handgreep beschermt u tegen ongezonde trillingsniveaus terwijl het compacte ontwerp en de inklapbare handgreep transport en opslag gemakkelijk maakt.

Klikt u hier voor meer informatie.

 

Husqvarna K535i accu doorslijper

De K 535i is een uitbreiding van het assortiment Husqvarna accu machines voor professioneel gebruik.
Kleine handige accu doorslijper met een 230 mm zaagblad voor een snijdiepte tot 76 mm.
Goed tegen regen afgeschermde accu en automatische elektronische beveiliging tegen onbedoeld starten.
Uitstekende balans en veilige, grip.
Werkt in combinatie met dezelfde 36 V accu’s van de professionele Husqvarna accu bladblazers en kettingzagen.
Met wateraansluiting voor een optimale stofbinding.
Draadloos, is flexibel in gebruik en kan zowel binnen als buiten worden ingezet. Laag gewicht en makkelijk te hanteren.

Klikt u hier voor meer informatie

 

Husqvarna K970
Doorslijper
Husqvarna K970
Husqvarna LT5005
Trilstamper
Husqvarna LT5005
Husqvarna LF75
Trilplaat
Husqvarna LF75
Husqvarna LG400E
Trilplaat
Husqvarna LG400E
Husqvarna WT15
Waterdruktank
Husqvarna WT15

Meer weten over Husqvarna?