Meerman Verhuur

Heeft u tijdelijk equipment nodig voor werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw of ondergrondse infra? Of wilt u over machines en gereedschap beschikken, zonder daarin te investeren? Dan is huren de beste optie. Kabelleggers, stratenmakers, hoveniers, wegenbouwers en andere bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw en ondergrondse infra kunnen bij onze verhuurafdeling terecht voor machines en gereedschap van topkwaliteit.

Onze verhuurvloot bestaat uit:

  • Grundomat bodemraketten & Grundoram rammachines
  • Bagela haspelwagens - Kabeltreklieren & inblaasapparatuur
  • Atlas Copco compressoren
  • Probst klemmen en vacuumunits
  • Husqvarna trilplaten en trilstampers
  • Almi tegel- en klinkerknippers
  • Doorvoerpezen
Meerman

De bodemraket Grundomat 45, diameter ø 45 mm,  is uitermate geschikt voor het sleufloos aanleggen van kabels en leidingen tot ø 40 mm. Deze PE, HDPE en PVC leidingen worden gebruikt als mantelbuis of hoofdleiding voor water- en gas- en stroomtransport en voor diverse soorten kabels.

Ook voor de grotere broers van deze machine (tot 95mm) en de Grundoram rammachines kunt u bij onze verhuurafdeling terecht.

Voor de aandrijving van deze machines hebben wij ook de compressoren van Atlas Copco beschikbaar.

Onze verhuurvloot is uitgebreid met een tweede Bagela RW10 - 10 tons kabeltreklier met 1.800 meter lierkabel en registratieunit.

Naast deze nieuwe machine hebben wij in onze verhuurvloot al 3 tons en 5 tons kabeltreklieren beschikbaar. Verder hebben wij Bagela inblaasapparatuur, een groot scala aan Bagela haspelwagens, kabelrollen en portofoons beschikbaar in onze verhuurvloot.

PROBST Speedy 140/200 met 50kg plaat (Snelwissel) en draaibare armen. Dit is het nieuwste type Probst Speedy, deze is voorzien van een vaste standaard 50 kg snelwissel zuigplaat, hierdoor kunt u de andere optionele zuigplaten (snelwissel) in een klik wisselen of aanbrengen. Verder is dit nieuwe type uitgevoerd met draagbeugels die 90° te draaien zijn door middel van loshalen en in de andere hoek plaatsen.

De Probst FTZ-Uni 15 is een klem met een groot klembereik voor een groot aantal typen elementen. De klem is standaard uitgerust met een wisselautomaat voor het automatisch klemmen bij het oppakken en en automatisch loslaten na het plaatsen. De beklengte is 420 mm.

Wel bekend bij iedereen: straat en tegelwerk dat jaar in jaar uit weer vervuild is met mos en andere vuiligheid. De PROBST EC60 Easy Clean Hogedruk reiniger is er voor om dit straatwerk weer te reinigen. Veelzijdig inzetbaar voor al uw straat- en tegelwerk.

Bagela
RKW 3000 kabeltreklier
Bagela
Bagela
BKT 27 haspelwagen
Bagela
Probst WEZ
Keerwandenklem
Probst WEZ

Meer weten over Meerman?