Cerva Safety Benelux

Met Cerva hebben wij de perfecte partner om u te voorzien van de juiste, kwalitatief goede werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ons assortiment is de laatste jaren steeds breeder geworden en onze voorraad steeds groter.

Ons assortiment blijft groeien, we zijn continu bezig om te zorgen dat ons pakket handschoenen, werkschoenen en laarzen, beschermingsmiddelen en werkkleding up to date blijft. Ook de afgelopen maanden hebben wij nieuwe items toegevoegd aan ons assortiment. Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen, onderstaand hebben wij er een aantal uitgelicht.

Cerva Safety
COMPLETE KLEDINGLIJNEN VAN CERVA

Van Cerva hebben wij 3 complete nieuwe kledinglijnen:


- Dayboro - Comfortabele werkkleding met een nette pasvorm.
- Neurum - Topkwaliteit met o.a. een slimfit lijn.
- Cremorne - Kledinglijn met een classic fit.


Wij nodigen u graag uit om deze lijnen online te bekijken of bij ons te komen bewonderen en passen. Ook nieuw zijn de werkbroeken en werkshorts onder Emerton+, deze broeken hebben een meer dan prima prijs/kwaliteitsverhouding.

ISPECTOR VEILIGHEIDSBRILLEN
 

Ons assortiment veiligheidsbrillen is behoorlijk uitgebreid, van Ispector zowel blanco als ook smoke en spiegelend. Met deze nieuwe brillen is ons assortiment veiligheidsbrillen behoorlijk uitgebreid zodat wij ieder aan een juiste bril kunnen helpen.

Verder hebben wij ook diverse andere brillen en gelaatschermen die onder het merk Cerva vallen uit voorraad leverbaar.

Onder het Cerva merk hebben wij een compleet assortiment valbeveiliging met o.a. harnassen, valblokken, lijnen en complete sets. De sets zijn leverbaar in steigerset / dakset / platformset.

Klikt u hier voor meer informatie voor het kiezen van de juiste beveiliging.

 

Klikt u hier voor het volledige assortiment.

Het assortiment handschoenen van het merk Cerva is erg uitgebreid, wij hebben hier een groot gedeelte van uit voorraad leverbaar.

Wij hebben o.a. straatmakershandschoenen, montagehandschoenen, chemisch bestendige handschoenen, leren handschoenen, thermohandschoenen en vloeistofdichte handschoenen uit voorraad leverbaar.

Klikt u hier voor het volledige assortiment.

Nieuw in het Cerva assortiment:

Stoere en lichte werk sneaker, voldoet aan de S1P normering. De antistatische schoen is voorzien van een kunststof neus, oliebestendige antislipzool en energie-absorbtie in de hiel.

Klikt u hier voor meer informatie.

Cerva lashelm
Zelfdimmend - verduistering 9-13
Cerva lashelm
Cerva Siret regenpakken
In diverse kleuren leverbaar
Cerva Siret regenpakken
Cerva FM
Gehoorbeschermers
Cerva FM

Meer weten over Cerva Safety?