Blijf goed zichtbaar met de knoxfield collectie

NIEUW: PANDA Safety sneakers!

NIEUW: PANDA Safety sneakers!

Panda Safety heeft vier veiligheidssneakers toegevoegd aan haar assortiment, twee hoge en twee lage modellen. De sneakers hebben veiligheidsclassificatie S3 en zijn ideaal voor werkzaamheden in o.a. de bouw, de logistiek, recycling, metaal en in het magazijn.

De trendy sneakers, met casual en modern design, zijn gemaakt van fijn nerfleder en beschikken over een effectief antislipsysteem dankzij absorptie-elementen. De binnenvoering is ultra ademend en gemaakt van slijtvast microfiber dat snel vocht absorbeert. Verder zorgen de schokdemping, de gevoerde tong, de steun voor de voetboog en de optimale afvoer van warmte en kou voor ultiem draagcomfort. Tevens biedt het hoge model sneaker ook bescherming aan de achillespees en de enkels.

Panda Safety werkschoenen

Aandacht voor detail, industriële verduurzaming en uitgevoerd met zorg voor vakmannen. Dit maakt Panda Safety werkschoenen tot een waar harnas. De werkschoenen beschermen niet alleen tegen stoten en verwondingen, maar ook tegen risico’s die niet zichtbaar zijn voor het menselijk oog. Zoals bacteriën en contact met potentieel schadelijke stoffen.

 

Om kwaliteit te waar borgen heeft Panda drie fundamentele waarden: kwaliteit, ervaring en specialisatie.

Kwaliteit
Bij het creëren van de werkschoenen wordt altijd gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen. Zo kunnen zij elke drager het hoogste niveau van veiligheid en comfort garanderen. Zélfs bij langdurig gebruik.

Ervaring
Veertig jaar lang hebben zij kennis vergaard in de sectoren waar de schoenen gedragen worden. Zo ook in het ontwikkelen van producten. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij op de best mogelijke manier aan de werkelijke behoeften van de dragers voldoen.

Specialisatie
De werkschoenen bieden zelfs bescherming tegen risico’s die voortvloeien uit het werken in ongunstige werkomstandigheden. Zoals bij extreem lage temperaturen of bijzonder hoge temperaturen, maar ook werkzaamheden binnen of buiten. Panda Safety werkschoenen garanderen altijd het juiste ademend vermogen en een ideaal thermische conditie voor de voeten.